CONSULTATIO revizija davki računovodstvo


Spoštovani !

V svojem imenu in v imenu vseh zaposlenih vam izrekam dobrodošlico na naših spletnih straneh.

CONSULTATIO SLOVENIJA je, preko družb AGC Consultatio d.o.o. in GS Consultatio d.o.o., na slovenskem trgu prisotna že dve desetletji. V tem času smo znanju dodali tudi dragocene izkušnje, hkrati pa smo nenehoma dopolnjevali  in širili ponudbo naših  storitev. Tako sedaj ponujamo številne storitve, ki jih lahko razdelimo na sledeče kategorije:
  • revizija
  • računovodske storitve ter
  • davčno in poslovno svetovanje.
Na teh področjih stranke potrebujejo zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. CONSULTATIO SLOVENIJA z dobro izobraženim osebjem, ki je sposobno stranki ponuditi storitve po njihovih potrebah, predstavlja prav to. S skrbjo za kakovost, s pravilnim pristopom in profesionalnim odnosom smo z našimi dosedanjimi strankami zgradili večletne partnerske odnose, ki potrjujejo obojestranko zadovoljstvo. Verjamemo, da je to tudi način za ustvarjanje novih dolgoročnih sodelovanj.

Ne glede na dobre rezultate v preteklosti, je naš pogled usmerjen naprej. Vabimo vas, da gremo skupaj v uspešno prihodnost.


Direktorica Maja Barišič, pooblaščena revizorka


REVIZIJA IN STORITVE
HOME  ·  TISKANA VERZIJA  ·  IMPRESUM  ·  English
© Consultatio Slovenija - Jana Husa 1a, Ljubljana, Slovenija - T: +386 1 542 37 01 - Fax: +386 1 544 66 13 - E: info@consultatio.si