Spleta stran CONSULTATIO uporablja piškotke s katerimi merimo obisk na naši spletni strani. Z uporabo naše spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov na naši spletni strani lahko pridobite s klikom na "Obvestilo o zasebnosti".

Predstavitev podjetja

 

Dragi obiskovalci,

v svojem imenu in v imenu vseh zaposlenih vam izrekam dobrodošlico na naših spletnih straneh.

 

CONSULTATIO SLOVENIJA je, preko družb AGC Consultatio d.o.o. in GS Consultatio d.o.o., na slovenskem trgu prisotna že tri desetletji. V tem času smo znanju dodali tudi dragocene izkušnje, hkrati pa smo nenehoma dopolnjevali in širili ponudbo naših storitev. Tako sedaj ponujamo številne storitve, ki jih lahko razdelimo na sledeče kategorije:

revizija
računovodske storitve ter
davčno in poslovno svetovanje.

Na teh področjih stranke potrebujejo zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. CONSULTATIO SLOVENIJA z dobro izobraženim osebjem, ki je sposobno stranki ponuditi storitve po njihovih potrebah, predstavlja prav to. S skrbjo za kakovost, s pravilnim pristopom in profesionalnim odnosom smo z našimi dosedanjimi strankami zgradili večletne partnerske odnose, ki potrjujejo obojestranko zadovoljstvo. Verjamemo, da je to tudi način za ustvarjanje novih dolgoročnih sodelovanj.

 

Ne glede na dobre rezultate v preteklosti, je naš pogled usmerjen naprej. Vabimo vas, da gremo skupaj v uspešno prihodnost.

Direktorica Maja Barišič, pooblaščena revizorka

 

Kratek opis razvoja naše družbe 

CONSULTATIO v Sloveniji je bila ustanovljena leta 1990 z vizijo uveljavljanja poslovno svetovalnih, računovodskih, revizijskih in drugih sorodnih storitev.

V prvih letih delovanja je bila glavna dejavnost vrednotenje podjetij, istočasno pa se je pozornost posvečala razvoju revizijskih, računovodskih in drugih poslovnih storitev ter davčnega svetovanja.

Razmere na trgu so se spreminjale, CONSULTATIO pa je, zahvaljujoč svoji organiziranosti in strukturi kadrov, zlahka odgovarjala na zahteve trga. Tako so v začetku tega stoletja vodilno vlogo prevzele revizijske storitve, davčno in poslovno svetovanje ter računovodske storitve.

V CONSULTATIO prisegamo na skupinsko delo, kar nam omogoča, da s kreativnimi sposobnostmi in znanjem sodelavcev, ponudimo našim strankam dobre, za njih optimalne rešitve in kakovostno opravljeno delo. Po potrebi vključujemo v naše skupine tudi zunanje strokovne sodelavce, ki so se, kot posamezniki, že uveljavili v slovenskem prostoru.

 

Naše prednosti

Naša prednost pred ostalimi podjetji v panogi se kažejo v zelo dobri vpetosti v mednarodne povezave. Kot del CONSULTATIO skupine smo, poleg Slovenije, prisotni v Avstriji, na Češkem, Slovaškem in na Madžarskem.

Mednarodne povezave omogočajo, da naši zaposleni v neposrednih stikih s kolegi iz tujine izmenjujejo izkušnje in znanje, hkrati pa lahko našim strankam nudimo ustrezno pomoč in podporo ob vstopanju podjetja na nova tržišča. 

 

 

To top