Najboljši nasvet - kjerkoli na svetu

Da bi lahko vaša mednarodna vprašanja obdelal na najvišji ravni, je CONSULTATIO član Nexia International, ene izmed desetih (vir: IAB World Survey Report 2021) mednarodnih mrež neodvisnih revizijskih in svetovalnih podjetij. Našim strankam ponujamo priložnost, da izkoristijo uspešnost naših mrežnih partnerjev z več kot 32.000 zaposlenimi v več kot 120 državah.

To svetovno sodelovanje pomeni veliko več kot varnost domačih svetovalnih standardov na mednarodnih trgih. Ambiciozen program strokovnih konferenc, seminarjev, posebnih interesnih skupin in diskusijskih forumov zagotavlja prenos znanja med podjetji člani in ustvarja pomembne osebne odnose. Na ta način je mogoče že v zgodnji fazi prepoznati mednarodne trende in razvoj.

Vaš močan mednarodni partner

Nexia International Weltkugel
  • Revizije letnih in konsolidiranih računovodskih izkazov
    po mednarodni standardi
  • Mednarodno davčno načrtovanje,  transferne cene med povezanimi družbami, selitev funkcij družbe
  • Napotitev delavcev v tujino
  • Svetovanje pri mednarodnih transakcijah
    (Prestrukturiranje, prevzem in prodaja podjetij, selitev dejavnosti)
  • Osebno davčno in premoženjsko svetovanje

Facts and Figures

Nexia International v številkah

128
Države
750
Pisarne po svetu
34500
Zaposleni

The enduring relationships we have with clients, teams and member throughout our global network is a core value of Nexia and a hall mark of Nexia's success.
Ian Stone|Chairman, Nexia

Nexia International

Mi smo Nexia International

Kjer koli na svetu ste, se naše družbe članice postavljajo v središče vašega delovanja, razumejo dnevne potrebe vašega podjetja, njegove panoge in ustvarjajo rešitve po meri z »dodano vrednostjo«.