Consultatio Partner Mag. Philip Stagel

Predstavitev podjetja

CONSULTATIO SLOVENIJA je, preko družb AGC Consultatio d.o.o. in GS Consultatio d.o.o., na slovenskem trgu prisotna že tri desetletji. V tem času smo znanju dodali tudi dragocene izkušnje, hkrati pa smo nenehoma dopolnjevali in širili ponudbo naših storitev. Tako sedaj ponujamo številne storitve, ki jih lahko razdelimo na sledeče kategorije:

 

  • revizija
  • računovodske storitve ter
  • davčno in poslovno svetovanje.

Na teh področjih stranke potrebujejo zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja. CONSULTATIO SLOVENIJA z dobro izobraženim osebjem, ki je sposobno stranki ponuditi storitve po njihovih potrebah, predstavlja prav to. S skrbjo za kakovost, s pravilnim pristopom in profesionalnim odnosom smo z našimi dosedanjimi strankami zgradili večletne partnerske odnose, ki potrjujejo obojestranko zadovoljstvo. Verjamemo, da je to tudi način za ustvarjanje novih dolgoročnih sodelovanj.

Poslovodstvo

 

CONSULTATIO Auslandstöchter, Steuerberatung & Wirtschaftsprüfung in Ungarn, Slowenien, Slowakei und Tschechien

Izhajamo iz Srednje Evrope

Naša prednost pred ostalimi podjetji v panogi se kažejo v zelo dobri vpetosti v mednarodne povezave. Kot del CONSULTATIO skupine smo, poleg Slovenije, prisotni v Avstriji, na Češkem, Slovaškem in na Madžarskem.

Mednarodne povezave omogočajo, da naši zaposleni v neposrednih stikih s kolegi iz tujine izmenjujejo izkušnje in znanje, hkrati pa lahko našim strankam nudimo ustrezno pomoč in podporo ob vstopanju podjetja na nova tržišča. 

Podružnice

 

Kvalitetno svetovanje po celem svetu

Nexia International

Da bi lahko spremljali vaše mednarono poslovanje v vseh večjih gospodarskih regijah sveta, smo tudi član Nexia International, mreže neodvisnih revizijskih in svetovalnih podjetij v 128 državah. Z Nexia International lahko črpate iz mednarodnega rezervoarja izkušenj in znanja – pri tem pa ohranjate naše visoke standarde kakovosti.

Več o tem

Še danes se dogovorite za prvi brezplačni posvet.

Kratek opis razvoja naše družbe 

CONSULTATIO v Sloveniji je bila ustanovljena leta 1990 z vizijo uveljavljanja poslovno svetovalnih, računovodskih, revizijskih in drugih sorodnih storitev. V prvih letih delovanja je bila glavna dejavnost vrednotenje podjetij, istočasno pa se je pozornost posvečala razvoju revizijskih, računovodskih in drugih poslovnih storitev ter davčnega svetovanja. Razmere na trgu so se spreminjale, CONSULTATIO pa je, zahvaljujoč svoji organiziranosti in strukturi kadrov, zlahka odgovarjala na zahteve trga. Tako so v začetku tega stoletja vodilno vlogo prevzele revizijske storitve, davčno in poslovno svetovanje ter računovodske storitve.

V CONSULTATIO prisegamo na skupinsko delo, kar nam omogoča, da s kreativnimi sposobnostmi in znanjem sodelavcev, ponudimo našim strankam dobre, za njih optimalne rešitve in kakovostno opravljeno delo. Po potrebi vključujemo v naše skupine tudi zunanje strokovne sodelavce, ki so se, kot posamezniki, že uveljavili v slovenskem prostoru.