Spleta stran CONSULTATIO uporablja piškotke s katerimi merimo obisk na naši spletni strani. Z uporabo naše spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov na naši spletni strani lahko pridobite s klikom na "Obvestilo o zasebnosti".

Revizija

 

Revizija računovodskih izkazov: pokriva revizije računovodskih izkazov ki so predpisane z Zakonom o gospodarskih družbah in so zato obvezne revizije. Sem sodi tudi revizija konsolidiranih računovodskih izkazov za skupine. V to skupino družb sodijo  srednje in velike kapitalske družbe, dvojne družbe in tiste male kapitalske družbe katerih vrednostni papirji kotirajo na organiziranem trgu.

Prostovoljna revizija: To je revizija podjetja in njegovih računovodskih izkazov družb za katere ne velja zakonska obveza za revizije računovodskih izkazov, ampak se za revizijo odločijo lastniki družbe ali samo vodstvo družbe s soglasjem lastnikov.

Posebne revizije:  To so revizije, ki niso revizije računovodskih izkazov ampak so revizije dela podjetja, revizija projekta ali revizija določenega postopka. Revizija  projekta je osredotočena le na določen projekt znotraj poslovanja družbe, revizija postopka pa se osredotoči le na določen postopek znotraj poslovnega  procesa.

Revizija porabe denarnih sredstev: Te revizije so tudi povezane z revizijo projekta za katerega so sredstva pridobljena s strani države ali Evropske unije. Niso revizije računovodskih izkazov so pa revizije, ki dajo omejeno mnenje o ustreznosti porabe dodeljenih nepovratnih sredstev.

Revizija stvarnega vložka: To je primer revizije postopka, ki je predpisan v Zakonu o gospodarskih družbah v primerih, ko lastniki želijo del kapitala vložiti v obliki stvarnih vložkov in so ti vložki večji od 100.000,00 EUR.

Revizija pripojitve, delitve ali oddelitve: Tudi te revizije so predpisane z Zakonom o gospodarskih družbah in sodijo med revizije postopkov.

POKLIČITE NAS!

na CONSULTATIO telefon
+386 1 542 37 01

PIŠITE NAM!

na CONSULTATIO mail 

To top