Poslovno in davčno svetovanjes perspektivo

Odločevalci v podjetjih se redno srečujejo z zahtevnimi izzivi – ne glede na to, ali gre za strateško usmeritev, optimizacijo stroškov, izboljšanje preglednosti številk ali premagovanje kriznih situacij. Takšne odločitve je lažje sprejeti, če se posvetujete s strokovnim svetovalnim partnerjem.

Za CONSULTATIO so te zahtevne situacije vsakodnevni posel. Naši izkušeni svetovalci analizirajo vašo situacijo, skupaj z vami razvijejo izvedljive rešitve in vas podpirajo pri implementaciji.

Posebna kakovost svetovalne ekipe CONSULTATIO ni le v znanju panoge in bogatih izkušnjah. Naše stranke imajo zlasti koristi od nemotene interdisciplinarne interakcije revizorjev, davčnih svetovalcev, odvetnikov in drugih strokovnjakov. Ker večstranske perspektive naredijo rešitve še boljše. To še toliko bolj velja, ko gre za optimalno podporo nakupom ali prodaji podjetij, strateški preusmeritvi in ​​prestrukturiranju ali reorganizaciji ali prestrukturiranju podjetja ali poslovnega področja.

Ustanavljanje novih pravnih oseb v Republiki Sloveniji

Pomagamo  in svetujemo vam pri ustanavljanju družbe, vodimo postopek ustanovitve in poskrbimo za vse administrativne postopke.

Statusno preoblikovanje

Svetujemo in vodimo vse postopke pripojitev, oddelitev itd.

Registracija tujih pravnih oseb v Sloveniji

Za vas uredimo vse postopke v zvezi  s pridobitvijo slovenske davčne številke za podjetja in za fizične osebe, uredimo vpis v register zavezancev za DDV.

Pravno svetovanje

Pripravimo vam lahko interne pravilnike, pogodbe o zaposlitvi, svetujemo pri sklenitvi  poslovnih pogodb itd.

Skrbni pregled družbe

Za vas izvedemo skrbni pregled družbe in svetujemo pri nakupu deleža v ciljnih družbah ( prevzem, pripojitev, pripojitev dela družbe).

Svetovanje

Svetovanje in pomoč vam lahko nudimo tudi na področju davčnega optimiranja,  izboljšavi sistema kontroliranja in nadziranja, ocen investicijskih projektov,  obvladovanja upravljanja z zalogami ter na vseh ostalih področjih poslovanja.


Še danes se dogovorite za vaš prvi brezplačen posvet.