Spleta stran CONSULTATIO uporablja piškotke s katerimi merimo obisk na naši spletni strani. Z uporabo naše spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov na naši spletni strani lahko pridobite s klikom na "Obvestilo o zasebnosti".

Poslovno in davčno svetovanje

 

Ustanavljanje novih pravnih oseb v Republiki Sloveniji:  Pomagamo  in svetujemo vam pri ustanavljanju družbe, vodimo postopek ustanovitve in poskrbimo za vse administrativne postopke.

Statusno preoblikovanje:  Svetujemo in vodimo vse postopke pripojitev, oddelitev itd.

Registracija tujih pravnih oseb v Sloveniji:  Za vas uredimo vse postopke v zvezi  s pridobitvijo slovenske davčne številke za podjetja in za fizične osebe, uredimo vpis v register zavezancev za DDV.

Pravno svetovanje: Pripravimo vam lahko interne pravilnike, pogodbe o zaposlitvi, svetujemo pri sklenitvi  poslovnih pogodb itd.

Skrbni pregled družbe: Za vas izvedemo skrbni pregled družbe in svetujemo pri nakupu deleža v ciljnih družbah ( prevzem, pripojitev, pripojitev dela družbe).

Svetovanje:  Svetovanje in pomoč vam lahko nudimo tudi na področju davčnega optimiranja,  izboljšavi sistema kontroliranja in nadziranja, ocen investicijskih projektov,  obvladovanja upravljanja z zalogami ter na vseh ostalih področjih poslovanja.

POKLIČITE NAS!

na CONSULTATIO telefon
+386 1 542 37 01

PIŠITE NAM!

na CONSULTATIO mail 

To top