Spleta stran CONSULTATIO uporablja piškotke s katerimi merimo obisk na naši spletni strani. Z uporabo naše spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov na naši spletni strani lahko pridobite s klikom na "Obvestilo o zasebnosti".

Računovodske storitve

 

Evidentiranje poslovnih dogodkov: Na osnovi prejete dokumentacije evidentiramo poslovne dogodke v skladu s SRS in dobro poslovno prakso.

Pomožne knjige: Za vas vodimo pomožne poslovne knjige osnovnih sredstev, terjatev in obveznosti.

Človeški viri: Obračunavamo plače in druge dohodke iz zaposlitve. Za vas uredimo vse postopke v zvezi z zaposlovanjem novih sodelavcev. Prav tako uredimo odjavo sodelavcev ob prekinitvi delavnega razmerja.

Davki: Na osnovi prejete dokumentacije vam v predpisanih rokih pripravimo obračune in poročila za DDV, davek od dohodka pravnih oseb (DDPO) in pripravimo plačilne naloge za plačilo obveznosti. Kadar je potrebno vam pripravimo tudi Intrastat poročilo. Opravljamo tudi vlogo davčnega zastopnika in v vašem imenu vlagamo mesečna poročila v skladu z zakonom o DDV.

Poročanje: Pripravimo vam računovodske izkaze in letna poročila za namene javne objave. Pripravimo vsa poročila za Banko Slovenije. Prav tako vam pripravimo poročila za interne namene v obliki, ki je prilagojena vašim internim predpisom.

Svetovanje: Nudimo svetovanje na vseh področjih, ki jih računovodstvo in računovodsko poročanje obsega. 

 

 

POKLIČITE NAS!

na CONSULTATIO telefon
+386 1 542 37 01

PIŠITE NAM!

na CONSULTATIO mail 

To top