Obvestilo o zasebnosti

Zaščita in varnost vaših osebnih podatkov sta za nas pomembna, zato z njimi upravljamo v skladu z veljavno zakonodajo (GDPR, ZVOP-1). S spodnjim Obvestilom o zasebnosti vas seznanjamo z najbolj pomembnimi vidiki spremljanja in obdelovanja osebnih podatkov, ki se uporablja na naši spletni strani.

Zbiranje osebnih podatkov

Ob obisku naše spletne strani, shranjujemo podatke le preko tako imenovanih dnevniških datotek (server-log files). To so podatki, ki jih vaš spletni brskalnik zagotovi avtomatsko brez specifične povezave na fizično osebo. Ti podatki so:

• Tip in verzija spletnega brskalnika
• Jezikovne nastavitve brskalnika
• Uporabljen operacijski sistem
• URL
• IP naslov vašega računalnika
• Datum in čas dostopa

Ti podatki ne omogočajo sledljivosti do fizičnih oseb. Podatki se tudi ne združujejo z drugimi viri podatkov, poleg tega se podatki brišejo po statistični analizi. Do trenutka izbrisa, so podatki o obiskanosti spletne strani shranjeni v dnevniških datotekah, vključno z IP naslovom; te dnevniške datoteke se pripravljajo mesečno za namene statistične obdelave in se periodično brišejo. Ob uporabi teh podatkov je sledljivost do fizičnih oseb nemogoča.

Zasebnost in spremljanje obiskanosti spletne strani

Naša spletna stran uporablja “Google Analytics”, storitev spletne analize od družbe Google Inc. (“Google”). Google Analytics uporablja t.i. »piškotke«, tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku, z namenom, da pomagajo analizirati kako obiskovalci uporabljajo spletno stran. Informacije, ki jih piškotki zberejo o vaši uporabi naše spletne strani (vključno z IP naslovom) se prenesejo na strežnik Googla v ZDA in se tam naprej obdelujejo. Google uporabi te informacije, da ugotovi vaše navade ob uporabi spletne strani, da pripravi poročila o aktivnostih na spletni strani za operaterje spletnih strani in da opravi tudi druge storitve povezane s spletnimi stranmi in internetom. Google lahko prenese te informacije tretjim osebam le, če je z zakonom tako določeno ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google pod nobenim pogojem ne obdeluje podatkov o vašem pravem IP naslovu; prejme le anonimiziran IP naslov. Kot rezultat, Google nikakor ne more povezati vaše uporabe spletne strani z drugimi podatki. Uporabo piškotkov lahko preprečite s spremembo nastavitev vašega brskalnika, v tem primeru je možno, da ne boste mogli uporabiti vseh možnosti/funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov o vas s strani Googla na zgoraj opisan način in za zgoraj navedene namene.

Zasebnost in piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke; male tekstovne datoteke, ki ustvarjajo specifične, personalizirane informacije o uporabniku med uporabo naše spletne strani. Piškotki omogočajo predvsem pridobitev informacij o številu klikov in številu uporabnikov na strani, analizirajo način uporabe spletne strani, omogočajo tudi prilagajanje spletne strani obiskovalcem. Piškotki ostanejo shranjeni do konca uporabe spletne strani in se lahko reaktivirajo, ko ponovno obiščete našo spletno stran. Če tega ne želite, lahko kadarkoli spremenite nastavitve spletnega brskalnika tako, da piškotke blokirate ali popolnoma onemogočite.

Posodabljanje pogojev

CONSULTATIO si jemlje pravico, da kadarkoli, če je to potrebno, posodobi trenutne pogoje v skladu s poslovnimi potrebami.

Kontaktirate nas lahko preko spodnjih kontaktnih podatkov

AGC/GS CONSULTATIO d.o.o.
Tel: +386 1 542 37 01
info(at)consultatio.si